dijous, 30 d’abril del 2009

Jornades esportives


Com en altres ocasions arriben les esperades Jornades Esportives organitzades per l'ajuntament de Santa Eulària. Nosaltres hi participarem el proper dimecres 13 de maig, així que no us oblideu de portar roba còmoda, sabatilles esportives i moltes ganes de passar-ho bé.
Recordau que heu de portar l'esmorzar i molta aigua. Per l'activitat de piscina heu de portar casquet de bany, xancles, tovallola i banyador.També seria convenient portar una gorra per si el dia és molt assolejat i crema protectora per prevenir-nos dels raigs del Sol.
L'autobús el pagarem amb els diners que tenim de la última excursió que finalment ens va pagar el Fons Pitiús.

dimecres, 22 d’abril del 2009

Llegim?

Ahir començàreu a llegir el llibre de lectura en castellà, recordau que heu de fer un petit resum i un dibuix i que ho heu d'entregar abans del dia 6 de maig.
Bona lectura a tots i totes.

Avui sembram !!

El passat dilluns vam estar interpretant en petits grups una taula on apareixia el calendari de sembra de l'hort. Vam buscar tot allò que podiem sembrar en abril, a quina parada ho haviem de sembrar i si es sembrava de planter o de llavor.
Una vegada fet vam posar-ho en comú i vam fer la llista del que haviem de comprar.
El dimarts, amb l'ajuda de la paleta i del medidor, vam començar a sembrar. Primer, vam preparar el crestall, després vam aplanar les parades i finalment vam posar el crestall damunt. Una vegada això fet, vam sembrar tomateres, pebrereres, albergineres, lletugues i un parell de plantes amb flor, un julivert i una alfabeguera. Després, vam tornar a col.locar les manegues de rec i ho vam regar.
Ens ho vam passar molt bé i, sobretot, vam fer molta feina.

Aquí teniu les fotos de com ho vam fer tot.

dilluns, 13 d’abril del 2009

JUGAM A MATES?

Si aquestes vacances estau avorrits i no sabeu que fer (encara que a mi se m'ocorren moltes altres coses...) podeu jugar a pensar amb aquest video.
A la pantalla hi apareix un dibuix amb tres rectangles entrellaçats. Cal dir quants rectangles hi ha en realitat al dibuix, ja que alguns no són tan fàcils de veure.
Jugam?


Edu3.cat



Si vos ha agradat cklicau el seguent enllaç hi trobareu mes activitats.
Edu3.cat

dimarts, 7 d’abril del 2009

TOTS A LES BICIS!!

Avui, per fi, hem fet aquella excursió que feia tant vam programar. Finalment, hem pujat a les bicis i hem anat tots junts a fer una volteta pels voltants del nostre poble. El temps ens ha respectat una mica i tan sols unes gotetes ens han espantat un poc cap al final de la nostra aventura. Ara plou.
Tots hem disfrutat i hem gaudit d'un dia ple d'alegries i descobriments. Hem descobert que ens costa anar tots en grup quan anam en bici sense xocar amb el de davant, hem jugat i esmorzat en un entorn diferent, hem investigat i observat allò que ens envoltava, hem trobat un petit torrent on corria aigua, hem visitat la font de Cotella i, com no, hem anat en bici junts i ens ho hem passat molt bé.
Si teniu ganes de tornar-hi o voleu explicar on hem anat aquí teniu la ruta que hem fet.


Aquí teniu les fotos que hem fet. Disfrutau i recordau!!