diumenge, 24 de maig del 2009

DIBUIXAM L'HORT

Van passant els dies i les hortalisses de l'hort creixen per cada dia. Hem fet cartells de totes les plantes que hem sembrat i hem posat nom a les parades.
Els carabassons ja tenen flors, són grogues i grans. Les tomateres també tenen flors i algunes ja tenen tomates, han crescut molt i dimarts hem quedat per posar'ls-hi canyes.
Aprofitant que tot ha crescut i ja es veuen molts colors hem baixat a dibuixar-lo.
Aquí teniu les fotos.

2 comentaris:

  1. Molt guais les fotos pero jo no sabia que el dibuix era per la portada del treball de l'hort i no em vaig esforçar,I quan m'ho varem dir ja s'acababa l'escola i m'ho vaig tenir que endur a casa :P

    ResponElimina
  2. Hola, bondia com estau ja je vist el vostre blog i si aixo es un blog venir en el nuestre www.elblogifive.blogspot.com voreu el que es un blog i ademes estam molt lletjos en aquestes fotos d´aquest blog.El nostre es molt milllor.Es el millor del mon o com diu na Maria el mes perfecte de tot el mon. sale POKEMON i muchos videos graciosos de pokemon. Hemos ganado un concurso de internet de mejor blog del mundo. Es verdedat lo que digo el mejor blog del mundo es el nuestro tenemos 100.000.000 entradas i 8.000.000 entradas.ENTRAT EN EL MEJOR BLOG DEL MUNDO.

    ResponElimina